Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

SOLUȚIE DE FLEET MANAGEMENT

SOLUȚIE DE FLEET MANAGEMENT

Monitorizarea în timp real a vehiculelor flotelor este posibilă cu ajutorul celor două componente ale sistemului TrackGPS: hardware și software.

Platforma hardware este alcătuită din:

  • Echipamente de monitorizare prin GPS cu funcționalități proprii dezvoltate de peste 10 ani în parteneriat cu producători de renume.
  • Senzori și accesorii specifice pentru fiecare soluție menită să îndeplinească nevoile unei industrii/unei categorii de vehicule.

Platforma software are la bază aplicațiile TrackGPS disponibile pentru web și mobile (iOS și Android) care:

  • Afișează o reprezentare statistică sumară pentru întreaga flotă;
  • Asigură localizarea vehiculului pe hartă în timp real;
  • Sintetizează date specifice CAN și Tahograf;
  • Generează rapoarte automate și analize complexe;
  • Afișează informații preluate din mai multe surse în format tabelar și grafic.

 

OPTIMIZAREA OPERAȚIUNILOR FLOTEI

Operațiunile flotelor sunt îmbunătățite constant cu ajutorul echipelor TrackGPS care facilitează activitatea administratorilor.

Departamentul de suport cu manager de cont dedicat, call center și vorbitori de limbă romană, engleză, maghiară și rusă este responsabil de toate solicitările de natură tehnică venite din partea clienților.  
Echipa proprie de Research & Development deține cunoștințele tehnice necesare în domeniu care permit realizarea proiectelor complexe pentru parteneri și dezvoltarea de module și soluții noi.
Echipa proprie de tehnicieni instalatori este cea care cunoaște toate sistemele vehiculelor și efectuează intervențiile deosebite, realizând integrările esențiale.
Peste 50 de service-uri partenere asigură acoperirea națională de care este nevoie pentru a implementa în timp util soluțiile specifice.

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult