Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

TRUSTON de la ATP Trucks - For hard workers

TRUSTON de la ATP Trucks - For hard workers

ATP Trucks Automobile, noul producător de autovehicule de transport rutier în România, prin dealer-ul său specializat ATP Motors oferă livrare din stoc pentru autospeciale TRUSTON echipate în varianta de basculantă şi betonieră.


La finalul lunii august, TRUSTON va avea un an de la lansarea oficială, la Baia Mare. A fost un an plin de provocări, aşa cum este fiecare început.


ATP Trucks şi dealer-ul său nu au întrerupt activitatea pe perioada stării de urgenţă generată de situaţia Covid-19. Impunând măsuri de siguranţă pentru angajaţi şi clienţi, igienizarea spaţiilor, organizarea fluxurilor de acces în spaţiile sale astfel încât să fie asigurate reguli de distanţare, afacerea a mers înainte în toată această perioadă.
Lotul aflat în producţie la începutul acestui an a fost finalizat integral şi, în mare parte, este deja pe drum, la lucru, parte din proiectele clienţilor.    

TRUSTON, puternic, robust, fiabil, simplu de manevrat convinge tot mai mult prin ceea ce poate sa facă. Simplitatea conceptului l-a făcut de la început foarte accesibil.

Basculanta vine acum cu o benă în varianta de 20 mc. Este mai comercială şi adaptabilă atât pentru aplicaţii în cariere si balastiere cât şi pentru transporturi în domeniul construcţiilor. Bena basculantei TRUSTON este confecționată din tablă Hardox, de 8 mm baza şi 6 mm laterale, a carei geometrie conferă rezistență sporită. Producătorul a continuat să aducă îmbunătăţiri produsului astfel că pe lângă modificarea benei pentru a putea fi folosită în lucrările de turnat asfalt, punctăm alte noi plusuri aduse acesteia: sistemul de prindere din oțel Hyfix permite blocarea benei în timpul deplasării fără încărcătură. Datorită acestuia, în timpul deplasării pe teren accidentat, bena nu transmite sarcini către cilindru și nu produce zgomot excesiv. Oferta include și sisteme de prindere din aluminiu. De asemenea, bena este prevăzută cu o prelungire superioară care are rolul de a proteja cutia de viteză în timpul încărcării camionului.


Betoniera TRUSTON are o capacitate standard de 10 mc, angrenată cu componente Eaton, respectiv Bonfiglioli şi este fabricată şi ea din tablă Hardox.
Vă reamintim informaţii despre motorul TRUSTON, sigur şi fiabil: Powered by Weichai; un motor puternic de 430 CP, 316 kW, cuplu maxim 2060 Nm (1000 -1400). Cutia de viteze este ATP Truck - Fast, manuală, cu 16 trepte.
Alte două caracteristici esenţiale din punct de vedere constructiv: saşiul foarte rezistent susţinut de două profile în C puse unul într-altul: unul de 7 mm și unul de 8 mm şi sistemul de suspensie ce prevede arcurile cu 11 foi pe față și 13 foi pe spate.

Total rată cu TVA, asigurare CASCO şi asigurare RCA (plătibile lunar) + asistenţă rutieră – 1.995 EUR;
Rate relaxate după calendarul afacerii tale.

Toate detaliile despre produs se răgăsesc pe site atp-trucks.com/

Repectând măsurile de siguranţă, dealer-ul ATP Motors a reluat sesiunile de prezentare şi demonstraţii în teren. Echipa de vânzări dedicată acestei divizii vă invită să apelaţi cu încredere pentru cereri şi programări: https://atp-trucks.com/contact/


Prin serviciile specializate de consultanţă pe care ATP Motors le oferă, clienţii pot accesa finanţare flexibila prin leasing. Poate fi accesat serviciul de trade-in, în condiţii foarte avantajoase: turisme, utilitare sau camioane se pot constitui ca avans pentru autospeciale. Iar în cazul unor contracte de prestari servicii sau alte aplicaţii cu perioadă deteminată, clienţii pot opta pentru a returna autospeciala la finalul acestor contracte, contra unei valori reziduale clare stabilite la livrarea acesteia ( buy-back).

Date dealer autorizat:
ATP Motors Baia Mare
Bdul Bucureşti nr. 65
Tel.: 0731 818 091; 0362 805 695
mail: info@atp-trucks.com
Website: atp-trucks.com/

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult